Maailma kylässä – festivaali järjestetään tänä keväänä 28.–29.5.2016

Maailma kylässä – festivaali järjestetään tänä keväänä 28.–29.5.2016

Lauantai klo 11–20 ja sunnuntai klo 11–18 … Maailma kylässä – World Village Festival 2016, Kaisaniemen puisto & Rautatientori, Helsinki.

Tervetuloa!

www.maailmakylassa.fi

Uhusiano osallistuu Maailma kylässä -festivaaliin Mahdollisuuksien tori -teltassa. Teltassa esiteltävät ryhmät ovat yleisosasto (pöydät C), vapaaehtoistyö (pöydät B), kehitysyhteistyö (pöydät A) ja nuorten vaikuttajien kylä.

Uhusianon pöytä on ryhmässä A 128.  Uhusianon naapurissa on jäsenjärjestö Äetsän seudun kehitysmaaseuran pöytä A 129.

Uhusianon pöydällä voi tutustua juuri ilmestyneeseen Uhusiano-tiedotteeseen 1/2016.

Uhusianolaiset tiedottavat myös syyskuun Uhusiano-seminaarista, joka pidetään Sastamalassa Ellivuoressa 3.-4.9.2016. Seminaarin aiheena on Uhusiano ja sen jäsenjärjestöjen historia. Seminaarissa pohditaan myös kehitysyhteistyön määrärahojen leikkausten vaikutusta kansalaisjärjestöjen toimintaan. Kun seminaarin ohjelma on varmistunut, se tulee Uhusianon nettisivuille.

Uhusianolla on myytävänä kymmenkunta vauvannuttua, joita lähetetään Morogoroon sairaaloihin, joiden parissa Vaasan kehitysmaayhdistys (Uhusianon jäsenjärjestö) on toiminut pitkään. Nuttujen määrää voi kartuttaa vaikka heti, koska Uhusianon pöydällä on nuttujen kudontaohjeet suomeksi, englanniksi ja swahiliksi sekä lankoja ja puikkoja. Valmiit nutut voi lähettää Vaasan kehitysmaaseuralle tai Uhusianolle Morogoroon toimittamista varten.

Uhusianolla on myös arpajaiset, joissa joka toinen arpa voittaa. Palkintoina on tuotteita kehitysmaista.

Äetsän kehitysmaaseuran pöydällä myytävänä monipuolista etnistä tavaraa, jonka laatuista on harvoin tarjolla. Kannattaa käydä katsomassa.